Kezdőlap English Általános bemutatás Cégadatok Abhitech Energycon Alphakat ERRSA Energietechnik Sidatermesztés
Abhitech Energycon Ltd.
Abhitech Energycon Ltd.
Thermol
Thermol-P
Thermol-D
Thermol-Thunder
Thermact
Thermact-B
Thermact-BR

[régi weboldal:]

magyar nyelven
román nyelven
szerb nyelven
szlovák nyelven
német nyelven
SIDA Az Energianövény.
SIDA AZ ENERGIA.
Rólunk
Megoldásaink
Kapcsolatok
Plazma Innováció! Gyújtógyertya
PLAZMAGYERTYA
Főoldal/Technológia
Működés
Extra
Specifikáció
Milyet vegyek?
Rendelés
Megtakarítás és Marketing
Megtakarítás és Marketing
Főoldal
Adminisztratív költség csökkentések
Technológiai megtakarítások és pályázatok
Zöldmarketing
Ajánlataink - Napelem
Ajánlataink - LED
Ajánlataink - Hőkazánok
Ajánlataink - Karbon semlegesítés
WebMails
WebMails
ERRSA Energietechnik GmbH
ERRSA Energietechnik GmbH
Cégünkről
Mi az a CHP?
Gyártás
Referenciák
Disztribúciós partnerek
A regeneratív energia alkalmazása
Letöltések és linkek
iCC - Carbon Neutral WebSite
iCC - Carbon Neutral WebSite
Karbonsemleges Weboldal

SZOLGÁLTATÁS - Számítógép-javítás | PC szerviz

ClimeNews - Egy minőségi civilizációért WINDTANOO - Szélgenerátorok
S O K A T A U T Ó Z O M
Általános bemutatás

A RealGen Kft. szakemberei már a cég megalakulása előtt is "biztonsági villamosenergiaellátó berendezések, napelemek és kollektorok" értékesítésével, javításával és karbantartásával foglalkoztak. Ezek a rendszerek különböző teljesítményű szünetmentes tápegységből, esetleg konverterből, feszültségátalakítóból és igény szerint dízelgenerátorból állnak a hozzájuk kapcsolt különböző vezérlő berendezésekkel együtt.

Mivel a komplex biztonsági energiaellátó rendszerek az ajánlatadás időszakában komoly méretezési, együtthatósági és tervezési munkákat igényelnek, ebből kifolyólag nagy gyakorlatot szerzett a cég műszaki csoportja a problémák megoldásában. Több mint 4 éve foglalkozik a cég műszaki vezetői tervezési szinten alternatív mikroerőművek kutatásával. A műszaki csoport 2006. májusában meghívást nyert Kölnbe a Power-Gen Europe szakmai konferenciára, ahol több céggel hosszútávú szakmai és üzleti együttműködési megállapodásokat kötött.

A RealGen Kft. több nagy gyártó disztribúciós szintű kizárólagos képviseletét látja el a régióban, emellett az Abhitech Ltd. európai disztribúciós irodája is, melynek keretében az energiamegőrzéshez kapcsolódó technológia és a hozzá tartozó termék bevezetésével és értékesítésével foglalkozik.

A cég tevékenysége alapvetően az alábbiak szerint csoportosítható:

- UPS, aggregátor, energetika, energiagazdálkodási szakértés, tanácsadás
- üzemanyagok égésével kapcsolatos problémák megoldása, technológiatranszfer
- energiaültetvények létrehozása, technológiatranszfer
- CHP (combined heat and power) decentralizált kiserőművek BTL-lel.

Az alkalmazottakon kívül jelentős a megbízásos jogviszonyban tevékenykedők száma.

A cég készleten csak a gyors és rugalmas piaci reakciókhoz feltétlenül szükséges eszközöket, berendezéseket tart, elfekvő készletekkel a kft. nem rendelkezik. Minimális célkitűzés a vevői és szállítói állomány egyensúlyban tartása. A kontrollingtevékenység a stratégiai, ill. rövid- és hosszútávú tervezésben, a belső információs rendszer működtetésében, valamint a tény- és tervszámok folyamatos összevetésében, ill. negatív eltérés esetén a szükséges intézkedések meghozatalában ölt testet. A pénzügyi információs rendszer lehetővé teszi a vevői és szállítói állomány, továbbá projektekre lebontva a költség és árbev@?tel adatainak naprakész követését. A költségek tervezése évente ún. zéró bázison történik, vagyis minden tevékenység külön értékelve kerül költségelemzésre.

A társaság informatikai rendszere 7 brand munkaállomásból, 3 notebookból, 2 hálózati nyomtatóból, egy hálózati multifunkciós készülékből és 2 brand kiszolgálóból áll. Az eszközök 100Mbit-es hálózaton vannak összekötve. ADSL internetkapcsolat minden munkaállomásról elérhető, valamint a vezetéknélküli hálózat is ki van építve a telephely területén.

A társaság saját fejlesztésű, ISO minőségbiztosítási rendszerhez illeszkedő vállalatirányítási szoftverében a jogosult felhasználók hálózaton keresztül számlázhatnak, kezelhetik a raktárat és információkat kérdezhetnek le. Az információk átfogó halmazát folyamatosan tároljuk, minden adat könnyen áttekinthető formában lekérdezhető akár távolról is.

A cég rendelkezik a telephelyén irodákkal és raktárakkal, valamint a működéshez szükséges teher- és személygépjárműparkkal.

Értékeink

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk vállalati kultúránknak és értékeinknek. Alapvető céljaink, jövőképünk és üzleti magatartásunk minden esetben összhangban vannak értékeinkkel. Ez biztosítja azt a szilárd alapot, melyre vállalkozásunkat építettük, mely a piaci élet szereplői közül kiemel és versenytársainktól megkülönböztet.

A becsületesség, a felelősség, a transzparencia és a profizmus vállalkozásunk azon alappillérei, melyek megfelelő alapot biztosítanak ahhoz, hogy munkánkat ne csupán szakmai, hanem emberi szempontból is a lehető legmagasabb színvonalon végezzük, és ezzel érezhető különbséget teremtsünk. Különbséget, mely méltóvá tesz arra, hogy a jövő üzletét építsük.

Becsületesség

Bizalmat építünk, melynek eszköze a lojalitás. Lojalitás, melyet nem csupán partnereink, munkatársaink és képviselőink felé gyakorlunk, hanem követelményként támasztunk környezetünk felé is. Tisztességre és etikára építjük üzleti kapcsolatainkat, mert hiszünk abban, hogy ha hosszútávú üzletet akarunk építeni, ahhoz a becsületesség a legbiztosabb alap.

Felelősség

Hisszük, hogy a felelősség több mint egyszerű közhely. Felelősséggel tartozunk jövőnkért és azért, hogy az utánunk következő generációknak egy tiszta és élhető környezetet hagyjunk hátra. Munkánkért, tanácsainkért és tetteinkért maradéktalanul felelősséget vállalunk. Célunk magasan felülmúlni a magunkkal szemben támasztott elvárásokat, mert tudjuk, hogy ez nem csupán saját, hanem partnereink és képviselőink sikerének is a kulcsa.

Transzparencia

Alapvető elvárásként támasztjuk magunkkal szemben, hogy a működésünket szabályozó hatóságok, a velünk együttműködő partnerek, munkatársaink és tagjaink számára átláthatóan és kiszámítható módon folytassuk üzleti tevékenységünket. Tudjuk, hogy csak így vagyunk képesek bizalmat és hosszú távú kapcsolatokat építeni, melyek lehetővé teszik távlati céljaink elérését és alapot biztosítanak a jövő építéséhez.

Professzionalizmus

Kivételes jelentőséget tulajdonítunk a hatékony és magas színvonalú munkavégzésnek. A munkatársainkkal és képviselőinkkel szemben támasztott követelmények – az elhivatottság, proaktivitás és a szakmai képzettség folyamatos naprakészen tartása – teszik lehetővé, hogy olyan eredményeket érjünk el, melyek partnereink számára is mérhető haszonnal járnak. A kommunikáció, a folyamatos párbeszéd, az egységre törekvés és az innováció biztosítja számunkra a kivételes képességet a fejlődésre.